Delta Virtuellt


 

En virtuell labb erbjuder en komplett klassrumsupplevelse live från din dator med samma praktiska labbövningar, klassdeltagande och våra expert-instruktörer. Du bestämmer själv varifrån du vill delta.

 
Att delta på en virtuell labb är likvärdigt som att medverka i det fysiska klassrummet. Som labbdeltagare genomför du samma praktiska övningsmoment, guidas av LabCenters experter och interagerar med alla andra labbdeltagare som deltar både remote eller på plats.
 
Som webbaserad utbildningsupplevelse får du tillgång till LabCenters praktiska hands-on-labbar direkt från kontoret, köksbordet eller myssoffan. Undvik extra restid, dyra hotellnätter, kringkostnader och välj ett miljövänligare utbildningsalternativ.
 
 

En komplett labbupplevelse direkt i din dator

Vår innovativa inlärningsplattform är en interaktiv miljö där du vid labbstart får du tillgång till din egen labbmiljö, som körs på våra kraftfulla serverblad och du bjuds in till en chatt för att kunna kommunicera direkt med instruktörer och andra deltagare.

 
Utförliga instruktioner för uppkoppling och teknik skickas till dig när du har bokat din plats på labben. Är du redo att följa med på resan?

 

Frågor kring uppkoppling och hur du deltar?

 


Maila vår Operations Manager Peter Tjärnberg.